onsdag den 23. marts 2011

Håndarbejdsmesse i Middelfart....ses vi?

Først vil jeg lige undskylde min ustabile tilstedeværelse her på bloggen. Men jeg har computer break-down og har kun en meget gammel og laaaaaaaaaangsom bærbar til rådighed. Det sætter altså sin begrænsning på tålmodigheden at sidden ved sådan et skrummel, så det bliver ikke til så meget computertid.

Men nu sidder jeg her, fordi jeg vil da lige nævne, at jeg skal være med på Håndarbejdsmessen i Middelfart.  
Ikke med min egen stand, men nogle af mine filtede produkter skal udstilles på filteforeningen Grima's stand på scenen i hal C, her viser de en massen skønne filtede ting. Jeg selv har lovet at hjælpe Irene Bøgsted fra Uldgården på hendes stand (stand 223), hun sælger skønne knapper i lækre materialer, uld og silkestoffer og en masse lækkert garn.
Tre dage omgivet af lutter kreativitet og glade kreative mennesker.... det kan da kun blive hyggeligt!
Håber i har lyst til at slippe havearbejdet og det gode vejr for et par timer og tage turen til Middelfart. 
Det kunne være så hyggeligt at se jer! :-)

I øvrigt er tiden siden mit sidste indslag her på bloggen gået med at filte mine eventyrfigurer til tæppet færdigt. 
Og det er også blevet til et par tasker og en tehætte. Desværre kan jeg ikke vise jer nogen billeder, da billederne er for store til den her sk...computer :-(  Men såsnart jeg har min gamle tilbage skal i få masser af billeder!

Ha' en dejlig forårsdag allesammen......jeg håber at se jer i Middelfart.

mandag den 14. marts 2011

Tæppet til HC. Andersen Børnehospital på OUH

Så er jeg vendt hjem igen efter en rigtig dejlig og inspirerende weekend med masser af filt og skønne filte-piger. Der blev snakket og hygget til den store guldmedalje, men vi var også meget effektive.
Kun afbrudt af generalforsamlingen lørdag eftermiddag, skulle vi bruge tiden på at lave billedtæppe.

Som jeg skrev i mit forrige indlæg, skulle vi filte et stort væg-eventyr-fortæller tæppe til H.C. Andersen Børnehospitalet på OUH. Vi har tidligere filtet 16 eventyr-kufferter, som bliver brugt i det pædagogiske/psykologiske arbejde derude og nu ønsker de sig et fortæller-tæppe.
Her kommer så lidt billed-spam. Billederne er taget undervejs i forløbet og er kun et udpluk af det der blev lavet....
 

 Så gik vi til generalforsamling....
nogle tog rødvinen med sig og fortsatte med at filte efter middagen om aftenen
og ellers blev der fortsat dagen efter....
 
 
og så efterfølgende billede af de forskellige eventyrer som de midlertidigt blev lagt på det store baggrundstæppe.

 Det endelige billede regnes først færdig til august...nogle blev ikke helt færdige med deres eventyr og laver dem færdig hjemme. Dernæst skal de placeres på baggrundstæppet så det ser ordentligt ud. Og så skal der filtes "sammenhæng" så billederne bliver integreret i hinanden og fuldstændig skjuler det hvide baggrundstæppe.
Et STORT stk. arbejde.....men FLOT!

Jeg glæder mig til at se det færdige resultat.
Skal nok ligge billede ind når det når så langt :)

 

fredag den 11. marts 2011

ugen der gik og weekenden i filtens tegn

Havde en hel fantastisk kæreste tur med min mand sidste weekend. Det lader batterierne godt op med sådan et par dage, 

min dejlige mand på diget ved Sylt i det utrolige smukke vejr det var om lørdagen

så fyldt med fornyet energi har jeg fået en del fra hånden i ugens løb. Dejligt!
Invitationerne til Nannas konfirmation er lavet og sendt afsted, maden og køkkenhjælpen er bestilt. Så næste opgave er at få filtet kjolen :)


Da vores sølvbryllup ligger først i august, hvor folk stadig har ferie, har vi tænkt at de invitationer også hellere måtte afsted i god tid. Så de er også lavet og bliver sendt afsted i weekenden. Og bandet til feste er endelig også på plads. Dér var vi ellers kommet på en opgave! Det gik pludselig op for os at vi var for sent ude....både pga ferien, men det er også åbenbart in igen at blive gift i august, så alle bands var allerede optaget inden jul!!!
Heldigvis har vi fundet et godt et, men vi skulle finde det helt i Århus! Det gør heller ikke noget. Ordentlig god musik til festen er vigtig for os, så det betaler vi gerne for.

Nu er det fredag igen og jeg drager afsted på tur igen. Denne weekend skal jeg på medlemsweekend med filteforeningen Grima. Det bliver en SUPER weekend...det plejer det :)
2½ dag med nogle fantastiske skønne piger. Det bliver filtet, snakket og hygget til den helt store guldmedalje lige afbrudt af generalforsamlingen et par timer lørdag eftermiddag...men der hygger vi nu også :) og så snakket og hygget igen om aftenen, mens vi får drukket en masse rødvin og sjov kaffe til langt ud på natten ;-)


Der plejer altid at være et tema/oplæg vi filter efter. 
Vi har før lavet eventyr-fortæller kufferter til H.C.Andersen Børnehospital, som psykologer og pædagoger bruger i deres arbejde derude. 








 
...nu har de ønsket sig et eventyr-fortæller tæppe. Så det er det vi skal igang med på denne medlemsweekend.
Jeg skal nok lægge nogle billeder ind på mandag, så i kan se det.


Nu vil jeg gå ind og pakke færdig. 
Kan i ha' en dejlig weekend allesammen.

torsdag den 3. marts 2011

Kæreste weekend

Min dejlige mand og jeg har været gift i 25 år til august, men stadigvæk elsker vi ind i mellem, at tage væk på kæreste-weekend....sørge for børnepasning, forlade hus og alle "pligterne", for så bare at tage afsted...alene os to.
Det er for så vidt ligegyldigt om det "bare" er over i sommerhuset eller om vi lejer os ind et sted.....men der er nu noget særligt over at lade sig opvarte i hoved og r.., i hvert fald for et par dage :)
Derfor har jeg, i anledning af Lars' fødselsdag i dag, inviteret ham på hotelophold i Flensborg i 3 dage!
Glææææder mig....VI glæder os!!!

Og han - min elskelige mand - trænger til lidt forkælelse, derfor var sommerhuset ikke godt nok denne gang.
Vi har travlt med renovering af badeværelse (som greb mere om sig end forventet pga fugt, så der er kun det rå loft og vægge tilbage),
 
Vi skal også ha' malet den ene stue og helst også køkkenet....alt sammen INDEN konfirmationen d. 1. maj!!
Den skal vi selv holde, så vi skal også lige ha' ordnet det rum ude i laden som vi bruger som festsal og som jo selvfølgelig trænger til en gevaldig omgang.
Og det meste af det renoveringsarbejde hænger desværre på Lars - ville ønske jeg kunne hjælpe noget mere, men det kan jeg ikke (men så knokler jeg  med alle forberedelserne... invitationerne skal fabrikeres, Nanna ønsker sig brændende at jeg filter kjolen og det ønske vil jeg jo gerne opfylde selvom det tager tid... der oven i har jeg også liiige et par markeder jeg skal ha' filtet lidt til (hmmm skulle vist ikke ha' meldt mig til!),  og en butik i Kerteminde der skal passes.... og så har vi jo også lige sølvbryllup... i ferietiden, så de invitationer skal også laves nu).... så der er knald på, hvis vi skal nå det!!



Hvorfor søren er vi så ikke gået i gang meget før, er der sikkert nogen der tænker.... Og den tanke kan jeg godt forstå. Og det var også meningen.....
men men men.....stakkels Lars var så uheldig at brække tre fodrodsknogler i venstre fod og rive et ledbånd over i venstre knæ sidste år. Så det udsatte lige projekt renovering nogle måneder.....og knæet er desværre ikke for godt endnu. Faktisk er det nu blevet lidt værre igen :(

DERFOR... på trods af den frygtelige tidsknaphed... synes jeg min mand fortjener lidt forkælelse (og afslapning i knæet)!!
Så hotelopholdet er bestilt og betalt. Tandbørsterne fundet frem og kufferten næsten pakket.

I morgen tidlig så snart ungerne er kysset farvel og sendt i skole, er vi dem der er draget afsted.
og så håber jeg bare vi når det alligevel..... men det spekulerer vi først på igen på mandag!! ;-)

Ha' en fantastisk weekend alle sammen......
det ved jeg vi får ;-)