fredag den 11. februar 2011

Dér i Tyskland handler jeg

Sabine fra Kludeskabet har været så sød at gøre mig opmærksom på, at jeg havde glemt at skrive hvor i Tyskland jeg handlede alt det uld og silke jeg viste i det  her indslag 
Tak for det, Sabine. Det vil jeg med glæde dele med jer andre!

Jeg handler hos firmaet Knollwoll som er beliggende lidt nord for Stuttgart.
Man kan rekvirere deres katalog og bestille derfra eller man kan bestille via deres hjemmeside. Jeg har kataloget fordi jeg nu synes det er rart at have ved hånden :) men jeg bestiller varer via hjemmesiden.
De har en SUPER kundeservice synes jeg - venlige og imødekommende at kommunikerer med, hvis der er tvivlsspørgsmål el.lign.(både pr tlf og på mail), god og hurtig info ved bestilling og afsendelse.

Ud over uld og silke har de mange andre spændende produkter....deriblandt knapper, garner (også brodergarn), stoffer i mange kvaliteter, farver til tekstilfarvning - også naturfarver, perler, smykketilbehør dukkestoffer, diverse maskiner og redskaber og ja...jeg kan blive ved.
Men jeg synes i selv skal gå ind og kigge, de er et besøg værd :)

I forhold til uld - som jo er det jeg handler mest) har jeg en besparelse på ca 1/3 af den pris jeg skal gi' hvis jeg handler i DK....det er da også værd at tage med ;-)

Som i nok fornemmer er jeg glad for at handler med det firma og kan varmt anbefale det videre :)

2 kommentarer:

  1. Uhhh, tak for tippet Lene! Farligt tip, vil jeg sige..... ;-)

    SvarSlet
  2. Super.... jeg ville tjekke den ud...vedr. de knapper :)

    SvarSlet