onsdag den 18. maj 2011

om tiden der går

Ja, okay.....jeg indrømmer gerne, at jeg altså ikke når herind på bloggen hver dag...
Men helt ærligt...næsten 14 DAGE!!!??? Det er da for lang tid!! (Dvs. et par enkelte små-kig er det blevet til, men har kun nået at læse en enkelt blog eller to, uden de store kommentarer...og undskyld for det!! jeg elsker jo selv kommentarer)
Men hold da op! hvor der sker meget herinde på 14 dage! 
Jeg har brugt hele formiddagen på at læse og kommenterer en masse dejlige og spændende indlæg. 
Dejlig læsning! Men jeg bliver altså nød til at love mig selv, at der ikke skal gå så lang tid en anden gang!!


Hvad har jeg så selv fået tiden til at gå med?? 
Den er bare fløjet afsted og jeg synes ikke jeg har fået lavet nogen som helst :(
Joehhh....dagene efter markedet gik med at få orden på mine varer - stryges hvad der skulle stryges, lagt det pænt sammen og i kasserne osv. så det er klar til næste marked (som er husflids- og kunsthåndværkermarked i Lumby, hvor der også sker dette her - og så skulle jeg ha' styr på rodet på og omkring mit filtebord, som var kommet til at se herrens ud i al travlheden. (glæder mig VILDT MEGET til jeg får mit nye værksted i laden færdig, så jeg kan få noget mere plads!!). Samtidig med at jeg var utrolig mat i sok'holderne (hvilket jeg også har kunne læse at andre markedsholdere var) Så udover at få lidt styr på hus og filtebord igen, var der simpelthen ikke energi til noget som helst andet (ved da ikke lige hvordan jeg skulle ha' klaret et udejob også ;-))  Og så var den uge gået!
Weekenden stod i den grad på familie hygge....vi syntes slet ikke vi kunne huske, hvornår vi sidst bare havde været sammen uden at skulle noget. (dvs. Lars og jeg skulle altså liiige i byen sammen med nogle venner lørdag aften...en aftale lavet for lææænge siden. Så den aflyser man da ikke bare lige!)

Og nu har vi pludselig onsdag....og de sidste par dage er gået med at hækle, læse og overveje om der mon skal filtes mere til Lumby markedet. 
Nårh, ja.....og så lidt vasketøj ;) 
Og for resten af dagen i dag har jeg lovet mig selv at det bliver sidste "fridag". 
Kaffen bliver snart sat over, hækletøjet og lænestolen venter :)
For i morgen skal der rengøres og laves mad til weekenden, som skal gå med naboer til lidt efter-konfirmations-hygge, samvær med dejlige venner og hygge i familiens skød.

Ha' en dejlig dag alle jer derude i blogland! 

2 kommentarer:

  1. Det ER altså vigtigt, at hive stikket ud en gang imellem og bare slappe af uden at skulle noget - heller ikke noget kreativt.

    Og blogging skal da i hvert fald ikke være stress!

    SvarSlet
  2. Åh det lyder hyggeligt og det er da absolut helt i orden at tage ferie/pauser fra sin egen blog. Alle trænger til privatliv eller andet at se til i ny og næ.

    Generelt et skønt indlæg det her, det kan jeg absolut godt lide. ♥

    SvarSlet