tirsdag den 3. maj 2011

Glæde...og forventning

Så er Nannas konfirmation vel overstået. Det var en rigtig dejlig dag som vi alle nød rigtig meget, ikke mindst konfirmanden, der synes "alt havde bare været perfekt"....og så bliver man da glad, for bedre udtalelse kan man da vist ikke få :-)
Som lovet får i et billede af den glade pige i sin kjole, "som bare er alt, hvad jeg drømte om"... Hun har jo selv tegnet den, men dejligt at høre man ramte plet :)

Mens Nanna endnu svæver på den lyserøde konfirmand sky, så iler jeg videre i programmet som er de sidste forberedelser til årets fedeste forårsmarked i Kulturhallerne på havnen i Odense.
Jeg skal ha' strøget, syet navnemærkater på, prismærket og så liiige ha' vejet og pakket uld til de blomster filtekits, som er så populære.
Men mon ikke jeg når det....det tror jeg :-) 

Jeg deler for i øvrigt stand med Hanne og Ann, som er henholdsvis filter og sølvsmykkemager. Glæd jer også til at møde dem...de laver nogle fantastisk flotte ting! 
Desværre kan jeg ikke linke til nogen af deres ting, da de ikke er "på nettet".

Men her er en lille smagsprøve på nogle af de ting som jeg har med....Glæder mig rigtig meget til dette marked....og til at hilse på jer alle!
På gensyn! :-)

5 kommentarer:

 1. Kære Lene! Hvor er hun bare en yndig yndig konfirmand :-) Og hvor er det fedt, at hun tegner sin egen kjole og får dig til at føre den ud i livet - SÅ ved man skisme, hva man vil ha: kvali og unika! Virkelig smukt! Hmm og så er der jo lækkerier til markedet, kan jeg se. Vi ses derude fredag!!! K.h. Sasia

  SvarSlet
 2. Halløj Lene. Tak fordi du har forvildet dig ind på min blog og lagt en sød kommentar. På den måde fandt jeg så din blog....

  Har ikke en hujende fis forstand på at filte, men det bliver da sjovt at følge dig fremover :-)

  SvarSlet
 3. Hej Lene
  Jeg er ny blogger og faldt tilfældigt over din fine blog. Må simpelhen forbi din butik en dags tid for sikke flotte ting, du får fra hånden.
  Tillykke med datteren.
  God onsdag / RikkeBo

  SvarSlet
 4. Hvor ser hun fantastisk fin og stolt ud på billedet ! Og sikke da nogle fine sager du også generelt skjuler på herinde.

  Jeg er selvfølgelig hoppet med på din faste læser liste og siger tak for din søde kommentar til mit indlæg.

  Knus og varme tanker.

  SvarSlet
 5. Åh, jeg synes at det er mystisk - jeg er sikker sikker på at jeg har skrevet en kommentar til dig til det her indlæg, men pist væk ser det ud til at være.

  Nåh ja, du skal i så fald have ros endnu engang for din lille varme blog er, den kan jeg virkelig godt lide.

  Også de ting du poster i dine indlæg, de er lige så fantastisk hyggelige som din blog er :)

  SvarSlet